Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Earthbreakers | Πρώην devs της Westwood ανακοίνωσαν πνευματικό διάδοχο για το Command & Conquer: Renegade (trailer)

*
Developers που εργάζονταν στα Westwood Studios, και ίδρυσαν την Petroglyph Games, ανακοίνωσαν το Eartbreakers, ένα τίτλο που πλασάρεται ως πνευματικός διάδοχος του Command & Conquer: Renegade. Το νέο studio δημιουργήθηκε από το τελευταίο γκρουπ εργαζομένων που αποχώρησε από τα…απομεινάρια της Westwood Studios, όταν και η ΕΑ αποφάσισε το κλείσιμό της το 2003. Η Petroglyph έχει δώσει στην κυκλοφορία μερικά real-time strategy games όπως τα Star Wars: Empire at War, Rise of Immortals, Grey Goo και Conan Unconquered, eενώ δουλεύει και σε ένα high-profile remaster του αρχικού Command & Conquer για λογαριασμό της ΕΑ. Ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό game της σειράς που επιστρέφει στο σήμερα, αφού το studio ανακοίνωσε το Earthbreakers που αναμειγνύει στοιχεία first person shooter και real time strategy και έχει να κάνει με τη διαμάχη δύο στρατών για ένα μοβ υλικό με την ονομασία Vilothyte.

Κάθε μία από τις δύο πλευρές έχει 12 FPS infantry classes, 11 κτίρια, 6 οχήματα, ενώ ο χάρτης θα προσφέρει multiplayer χάρτες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 32 παίκτες ανά ομάδα. Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει το 2020. Δείτε περισσότερα για τον τίτλο, μέσα από τον παρακάτω player.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*